Professor T.

Vanaf nu kijk je ook naar Professor T. op Nederlandse Series. Deze Vlaamse politieserie gaat over de excentrieke hoogleraar criminologie Jasper Teerlinck. De Antwerpse recherche maakt graag gebruik van zijn expertise en is genoodzaakt zijn bijzondere trekjes erbij te nemen.

Inspecteur Annelies Donckers – vertolkt door Ella Leyers – is een voormalige studente van de Professor. Zij kent Professor T. nog van vroeger en komt als eerste bij hem aankloppen om te helpen bij een moordzaak.

Autistisch, vaak een kwelling voor zijn collega’s maar altijd briljant in zijn speurwerk. Koen De Bouw zet een geweldige Professor T. neer, Hij neemt geen blad voor de mond en laat je lachen met zijn absurde leefwereld. Een serie die bewijst dat bij zware misdaad en drama nog steeds een plaats is voor humor.

De opnames begonnen in april 2014. Het merendeel van de opnames werd in Antwerpen gedraaid. Ook in Gent werden er scènes opgenomen. Vooral in het Oude Gentse Justitiepaleis. Onlangs kregen wij berich dat een derde seizoen in de planning staat. Dit seizoen zal echter niet zoveel afleveringen bevatten als de eerste twee.

Oorspronkelijk werd de Vlaamse Serie op de Belgische zender één uitgezonden.

Heb je al een abonnement bij Videoland? Dan staan je leuke avonden te wachten want je kijkt ze allemaal. Zelfs het tweede seizoen is er al beschikbaar!

De cast van de Vlaamse Serie Professor T. zie je hier:

  • Jasper Teerlinck, Professor T. gespeeld door Koen De Bouw
  • Inspecteur Annelies Donckers gespeeld door Ella Leyers
  • Inspecteur Daan De Winter gespeeld door Bart Hollanders
  • Hoofdinspecteur Paul Rabet gespeeld door Herwig Ilegems
  • Commissaris Christina Flamant gespeeld door Tanja Oostvogels
  • Decaan Walter De Paepe gespeeld door Carry Goossens
  • Ingrid Sneyers, secretariaatsmedewerker faculteit gespeeld door Goele Derick
  • Herman Donckers, vader van Annelies Donckers, gespeeld door Gene Bervoets
  • Adelinde Van Marcke, moeder van professor T., gespeeld door Viviane De Muynck

Professor T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *