SUSPECTS

  In SUSPECTS gaan politiefunctionarissen Susan Vlaanderen (Carly Wijs), Daan de Ridder (Jeroen Spitzenberger) en Liv Scholten (Britte Lagcher) zich vast bijten in een achttal eigentijdse en moeilijk oplosbare misdaadzaken.

  Met een filmstijl die mijlenver van klassiek staat, geeft SUSPECTS een verfrissende nieuwe wending aan crimeseries. Door de afwijkende cameravoering, het ontbreken van een lichtdepartement bij de opnames en zelf het gebruik van Go Pro’s en beveiligingscamera’s voelt een aflevering meer aan als een soort kruising tussen documentaire en actiedrama. Het acteerwerk van Carly, Jeroen en Britte, maar ook de vele gastacteurs zuigt je mee in het verhaal. Met een scenario zonder script met uitgeschreven dialogen vertrouwen regisseur Anna van der Heide, Pollo de Pimentel en Hiba Vink volledig op de improvisatie-skills van de cast. Wat volgt zijn natuurlijke en authentieke dialogen, die nog even dat documentaire-effect verder onderstrepen.

Deze serie kan je nu gratis kijken via Videoland wanneer je hier een gratis proefabonnement afneemt voor 2 weken. Dankzij Videoland kun jij nu direct starten met het kijken van SUSPECTS.

Klik op onderstaande banner om SUSPECTS te bekijken!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *