Nieuwe internationale dramaserie ”The Young Pope”

De nieuwe internationale dramaserie The Young Pope, die al lovend is ontvangen op het Venice International Film Festival, is vanaf heden exclusief in Nederland te zien bij Videoland. 

Het verhaal

‘The Young Pope’ vertelt het verhaal over de eerste Amerikaanse paus ooit, de jonge Pius XIII (Jude Law), die verkozen werd door een simpele maar effectieve mediastrategie door het College van Kardinalen. Dit blijkt al snel een fout te zijn wanneer Pius XIII de meest tegenstrijdige en mysterieuze leider in het Vaticaan blijkt te zijn. Met zijn scherpzinnigheid en vastberadenheid probeert Pius XIII door de eindeloze stroom van menselijke eenzaamheid een god te vinden die hij aan de mensheid, maar vooral ook aan zichzelf kan schenken.

De cast

Tweevoudig oscargenomineerde Jude Law (‘Alfie’, ‘Sherlock Holmes’, ‘The Talented Mr. Ripley’) en Oscar winnaar Diane Keaton (‘Annie Hall’, ‘And So It Goes’, ‘The Only Thrill’) vervullen de hoofdrollen van de in Vaticaanstad afspelende serie.

De bijrollen

Als internationaal geproduceerde serie (zowel Amerikaans, Brits, Frans, Spaans als Italiaans), worden de rollen ingekleurd door een multinationale cast met acteurs zoals Silvio Orlando, Scott Shepherd, Cecile de France, Javier Cámaro, Ludivine Sagnier, Toni Bertorelli en James Cromwell.

https://www.youtube.com/watch?v=L650hoU0V-U

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *