Bellicher – De macht van meneer Miller

De mini Thriller serie Bellicher De macht van meneer Miller is een razend spannende 4-delige tv serie. De serie is een verfilming van de boeken van Charles den Tex. Michael Bellicher (Daan Schuurmans) werkt als communicatie adviseur bij een groot communicatiebureau. Wanneer een collega plotseling zelfmoord pleegt gaat Michael, omdat hij het niet vertrouwt op onderzoek uit. Overal duikt de naam van meneer Miller op, wie is hij en in wat voor schandaal is Michael terechtgekomen?

Bellicher – De macht van meneer Miller DVD Kopen

Koop deze razend spannende Nederlandse Thriller Serie direct op DVD!

[pureHTML]

[/pureHTML]

2 Replies to “Bellicher – De macht van meneer Miller”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *