Overspel

Overspel is zonder enige twijfel een van de beste Nederlandse Serie van de laatste jaren. Net als de serie Penoza sleept deze serie je helemaal mee in het verhaal.

Overspel speelt een centrale rol in het verhaal maar de gebeurtenissen daaromheen zijn een stuk spannender. Sylvia Hoeks zet een voortreffelijke rol neer als fotografe Iris Hoegaarde, en pleegt overspel met advocaat Willem Steenhouwer (Fedja van HuĂȘt). Haar huidige man Pepijn van Erkel is een succesvolle officier van justitie en krijgt te maken met deze Willem Steenhouwer die advocaat is van de tegenpartij.

Overspel seizoen 2

Na het grote succes van het eerste seizoen van Overspel is er een tweede seizoen uitgezonden. In het 2e seizoen draait het grotendeels om de ontvoering van Willem Steenhouwer. Zal Willem levend terugkomen?

Overspel Trailer

Overspel DVD Kopen

Koop nu de razend spannende serie Overspel op DVD!

[pureHTML]

[/pureHTML]

7 Replies to “Overspel”

  1. Ik ben niet zo van de Nederlandse series eerlijk gezegd, maar de serie Overspel ligt qua kwaliteit een stuk hoger dan de gemiddelde nederlandse serie. leuke site dit, ik ga Penoza ook maar eens proberen denk ik.

  2. Super leuke serie! Ik ben op zoek naar een vergelijkbare Nederlandse serie, iemand nog een idee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *