Gooische Vrouwen
Bijna geen serie was de afgelopen jaren zo populair als de serie Gooische Vrouwen. De serie draait om het leven van vier vrouwen die leven in ’t Gooi. Ondanks het luxe leventje dat de dames leiden zijn er genoeg problemen. De balans tussen vreugde en verdriet die soms zo klein is komt in deze serie goed naar voren.

Van de serie gooische vrouwen zijn maar liefst 5 seizoen gemaakt (42 afleveringen). Later is er zelfs nog een film gemaakt, deze film was een groot succes in de Nederlandse bioscopen. Gooische Vrouwen heeft eenmaal de televisierring gewonnen.

Gooische Vrouwen DVD kopen

Koop alle seizoen van Gooische Vrouwen goedkoop op DVD.
[pureHTML]

[/pureHTML]

One Reply to “Gooische Vrouwen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *