In Therapie

In Therapie is een successerie van de NCRV. De serie bestaat inmiddels uit twee seizoenen, en de kans op een derde seizoen is aanwezig. In Therapie volgt zes weken lang, vijf dagen per week, de psychotherapeut in zijn praktijk. In elke aflevering staat een sessie met een patiënt centraal. Het zijn geen zware gevallen van waanzin, maar de gewone worsteling met het leven, en daarom ontstaat voor de kijker een grote herkenning.

Elke patiënt komt op een vaste dag in de week. Aangezien de patiënten wekelijks terug komen, werpt elke aflevering weer nieuw licht op de problemen van de patiënten. Bovendien raakt de psychotherapeut meer dan betrokken…

In Therapie seizoen 1

In het eerste seizoen van In Therapie volgen we Psychotherapeut Paul en zijn patiënten die allemaal op een vaste dag in de week langskomen.

Seizoen 1 van In Therapie beschikt over een topcast met o.a:

Jacob Derwig – psychotherapeut Paul. Is trots op zijn werk en vindt zichzelf een goede therapeut. Faalt als vader en echtgenoot. Hij gebruikt zijn oud-mentor Mira als klankbord voor zijn eigen problemen.

Kim van Kooten – Karen. Echtgenoot van Paul. Hebben samen 2 kinderen, waarvan een nakomertje. Heeft zichzelf weggecijferd voor het gezin, maar ontwikkeld zich steeds meer als een sterke en onafhankelijke vrouw.

Halina Reijn – Lara, patiënt van Paul. Aantrekkelijke 30-jarige single die al een jaar lang in therapie is bij Paul.

Gaite Jansen – Sophie, een 16-jarige turnster. Zit met zichzelf in de knoop.

Carice van Houten – Aya, carrièrevrouw uit een gegoede familie. Heeft met echtgenoot Michel een zoontje. Wordt met behulp van vruchtbaarheidsbehandelingen weer zwanger.

In Therapie DVD Kopen

[pureHTML][/pureHTML]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *