Feuten

In de BNN serie Feuten staat het studentencorps H.S.C. Mercurius centraal. Feuten is de naam die gebruikt wordt voor 1e jaars studenten die lid willen worden van het studentencorps. Voor dat de feuten lid worden van het corps moeten zij eerst de ontgroening doorstaan, en dit is niet voor iedereen even eenvoudig.

Feuten Seizoen 1

In het eerste seizoen draait het om de ontgroening van de nieuwe leden. Zo is er Bram Wagtmans die als slagerszoon alle zeilen moet bijzetten om lid te worden van studentencorps Mercurius. Ook is er Freek Bolhuis, die als “broertje van” constant wordt voorgetrokken, hoe gaan de anderen hier mee om?

Feuten Seizoen 2

Seizoen 2 van Feuten gaat verder waar seizoen 1 is geƫindigd. Er komt een lading nieuwe Feuten, die de ontgroening moeten doorstaan. Ondertussen spelen er nog steeds de intriges van seizoen 1. Wat gaat er gebeuren met Bram en Olivier?

Feuten Seizoen 3

BNN heeft inmiddels bekend gemaakt dat er een derde seizoen komt van de serie. In seizoen 3 maken twee nieuwe topacteurs hun opwachting, Robert de Hoog (Nova Zembla) en Victoria Koblenko worden toegevoegd aan de cast.

Feuten DVD Kopen

[pureHTML][/pureHTML]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *